Auto huren voor op wintersport

Auto huren voor op wintersport bij Van den Dungen

Wilt u graag een auto huren voor op wintersport? Dan bent u bij Van den Dungen aan het juiste adres. We bieden diverse huurauto’s waarmee u comfortabel en veilig op weg gaat naar uw wintersport bestemming. Ook verhuren we personenbusjes voor grotere groepen personen.

Al onze huurauto’s zijn uitgerust met:

  • Airco
  • Een winterpakket met alles wat u in het buitenland in de auto moet hebben

Zo gaat u met een huurauto van ons zorgeloos en veilig op wintersport. 

Met een betrouwbare huurauto op wintersport

Op wintersport gaan is natuurlijk heerlijk, maar de autoreis ernaartoe kan behoorlijk uitdagend zijn. Zeker als het koud is en er sneeuw op de wegen ligt. Daarom zorgen wij voor een betrouwbare en veilige huurauto die voorzien is van winterbanden. Zo bent u niet alleen goed voorbereid op de winterse omstandigheden, maar voorkomt u ook een onnodige bekeuring. Winterbanden zijn namelijk in verschillende wintersportlanden verplicht. 

Daarnaast regelen wij voor u een huurauto die perfect aan uw wensen voldoet. En natuurlijk profiteert u van scherpe prijzen en persoonlijke service.

Busje huren voor wintersport

Gaat u met een grote groep vrienden? Bekijk dan de mogelijkheden om een busje te huren voor op wintersport. Net als onze huurauto’s zijn onze personenbusjes volledig aangepast en voorbereid op de weersomstandigheden in wintersportgebieden. Bovendien heeft u enkel een rijbewijs B nodig om dit voertuig te besturen. Ideaal dus als u met meerdere mensen op pad gaat. 

Auto of busje huren voor de wintersport? 

Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte huurauto of busje voor op wintersport. Daarom bieden wij naar aanleiding van uw persoonlijke wensen een vrijblijvende aanbieding op maat. Geïnteresseerd in een huurauto of busje? Neem dan contact met ons op via 073 690 12 12 of stuur ons een e-mail. Wij gaan zo snel mogelijk met uw aanvraag aan de slag en zorgen ervoor dat u kunt genieten van een zorgeloze wintersport vakantie. 

Van den Dungen Autoverhuur

De Steenbok 14
5215 ME 's-Hertogenbosch
Bedrijfsnummer 7256

9,1

“Aardig en klantvriendelijk. Zeer persoonlijk.”

M. Huysmans

"Een familiebedrijf van generatie op generatie dat sinds 1952 bekend staat om kwaliteit en betrouwbaarheid."

Bereken direct zelf, simpel en transparant uw huurtarief direct uw tarief berekenen