Auto huren voor op wintersport

Personenbus huren voor op wintersport bij Van Heeswijk

Wilt u graag een personenbus huren voor op wintersport? Dan bent u bij Van Heeswijk aan het juiste adres. We bieden diverse personenbussen waarmee u comfortabel en veilig op weg gaat naar uw wintersport bestemming.

Al onze personenbussen zijn uitgerust met:

  • Airco
  • Een winterpakket met alles wat u in het buitenland in de auto moet hebben

Zo gaat u met een personenbus van ons zorgeloos en veilig op wintersport. 

Met een betrouwbare personenbus op wintersport

Op wintersport gaan is natuurlijk heerlijk, maar de autoreis ernaartoe kan behoorlijk uitdagend zijn. Zeker als het koud is en er sneeuw op de wegen ligt. Daarom zorgen wij voor een betrouwbare en veilige personenbus die voorzien is van winterbanden. Zo bent u niet alleen goed voorbereid op de winterse omstandigheden, maar voorkomt u ook een onnodige bekeuring. Winterbanden zijn namelijk in verschillende wintersportlanden verplicht. 

Daarnaast regelen wij voor u een personenbus die perfect aan uw wensen voldoet. En natuurlijk profiteert u van scherpe prijzen en persoonlijke service.

Busje huren voor wintersport

Gaat u met een grote groep vrienden? Bekijk dan de mogelijkheden om een busje te huren voor op wintersport. Net als onze huurauto’s zijn onze personenbusjes volledig aangepast en voorbereid op de weersomstandigheden in wintersportgebieden. Bovendien heeft u enkel een rijbewijs B nodig om dit voertuig te besturen. Ideaal dus als u met meerdere mensen op pad gaat. 

Busje huren voor de wintersport? 

Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte bus voor op wintersport. Daarom bieden wij naar aanleiding van uw persoonlijke wensen een vrijblijvende aanbieding op maat. Geïnteresseerd in een bus? Neem dan contact met ons op via 073 5430335 of stuur ons een e-mail. Wij gaan zo snel mogelijk met uw aanvraag aan de slag en zorgen ervoor dat u kunt genieten van een zorgeloze wintersport vakantie. 

Van Heeswijk Auto's

Rooiseheide 35
5481SG Schijndel

  • 073-5430335
  • verhuur@vanheeswijkautos.nl
9,4

“Al enkele keren een Iveco bakwagen met laadklep mogen huren voor verhuizingen etc. Voertuigen stonden netjes gereed voor het pand, fijne service en deskundige mensen achter de balie. Aanbeveling voor de mensen/ondernemers in de omgeving van 's-Hertogenbosch!”

D. v.d. Heijden

" generatie dat sinds 1922 bekend staat om kwaliteit en betrouwbaarheid."

Bereken direct zelf, simpel en transparant uw huurtarief direct uw tarief berekenen