De 5 grote voordelen
van Van den Dungen?

  • Alle bussen zijn voor rijbewijs B
  • Een familiebedrijf sinds 1952
  • Flexibele huurvoorwaarden
  • Direct online reserveren
  • Klanten geven ons een 9,1

Een bestelbus lang huren bij Van den Dungen

Bent u op zoek naar een vervoersoplossing voor een langere periode? Dan bent u bij Van den Dungen aan het juiste adres. Voor de zakelijke markt bieden wij namelijk een aantrekkelijke oplossing voor het lang huren van bestelwagens. Zo profiteert u niet enkel van een uitgebreid wagenpark, maar ook scherpe prijzen en een persoonlijke service.

Bel ons op 073 - 690 12 12 Vraag een offerte aan

Waarom een overeenkomst voor lang huren?

Heeft uw werknemer een bestelbus nodig voor langere periode? Dan is een bestelbus huren voor een maand of langer de perfecte oplossing. Hierbij profiteert u van flexibiliteit rondom uw vervoersbehoefte en een aantrekkelijke prijs. Kortom, geen vast contract, wel lage kosten!

Dé specialist in zakelijke autoverhuur

Bij Van den Dungen bent u bij een lange huurovereenkomst verzekerd van representatieve en betrouwbare bestelbussen waarmee u snel en comfortabel de weg op gaat. Doordat onze voertuigen niet bestickerd zijn, zijn ze uitstekend inzetbaar voor zakelijke doeleinden. Bovendien profiteert u ook van de volgende flexibele voorwaarden:

  • De huurovereenkomst stopt zodra u de bestelbus niet meer nodig heeft
  • Informatie over de CO2-uitstoot voor fiscale bijtelling
  • Een gespecificeerde maandrekening per e-mail

Wilt u graag een bestelbus huren voor een kortere periode? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over onze shortlease oplossingen

Interesse in een bestelauto lang huren?

Heeft u interesse om een bestelbus lang te huren bij Van den Dungen en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vertalen van uw wensen naar een passend aanbod. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag. 

Offerte aanvragen