De 5 grote voordelen
bij van Heeswijk verhuur :

  • Altijd een jong wagenpark
  • Een bedrijf wat met u mee denkt
  • Flexibele huurvoorwaarden
  • Direct online reserveren
  • Klanten geven ons een 9,3

Vervangend vervoer bij schade bij Van Heeswijk

Tijdelijk vervangend vervoer nodig? Van Heeswijk biedt diverse maatwerk oplossingen waarmee u snel en flexibel een bestelbus tot uw beschikking heeft. Zo bieden we zowel vervangend vervoer bij schade voor een korte als langere periode. Uiteraard profiteert u hierbij van een scherp tarief en een persoonlijke service. Niet voor niets zijn wij dé specialist in autoverhuur in regio Schijndel.

Bel ons op 073 - 5430335​​ Vraag een offerte aan

Snel vervangend vervoer

Schade of een kapotte bestelbus komt nooit gelegen. Maar soms komt het écht niet uit en heeft u snel vervangend vervoer nodig. Voor dit soort momenten komen onze vervangend vervoer opties uitstekend van pas. Of het nu gaat om een bestelbus, kleine vrachtwagen of personenbus, wij regelen het vervangend vervoer waar u behoefte aan heeft. En wel zo handig: voor al onze voertuigen volstaat een rijbewijs B.

Betrouwbare en representatieve huurbussen

Van den Dungen Autoverhuur biedt snelle en flexibele oplossingen voor uw zakelijke vervoersbehoefte. Zo profiteert u bij ons van een scherpe prijs en persoonlijke service. Daarnaast zijn onze auto’s niet bestickerd en daardoor ook voor zakelijke doeleinden inzetbaar. En met ons uitgebreide wagenpark vindt u altijd een auto die aan uw wensen voldoet. Van het tijdelijk huren van een bestelbus of juist een auto huren voor een maand, bij ons regelt u het eenvoudig en snel. 

Op zoek naar andere mogelijkheden voor zakelijke huur? Bij ons kunt u ook terecht voor shortlease en lang huren.

Vervangend vervoer bij schade? Zo geregeld!

Wanneer u op zoek bent naar vervangend vervoer, wilt u dit het liefste zo snel mogelijk geregeld hebben. Neem daarom direct contact met ons op. Op basis van uw persoonlijke behoeften maken wij voor u een advies op maat en informeren wij u graag over de mogelijkheden. 

Offerte aanvragen