Diensten

Personenauto huren

Op zoek naar tijdelijk flexibel vervoer? Gaat u bijvoorbeeld een lang weekend weg of heeft u een afspraak? Dan bent u bij Van Heeswijk aan het juiste adres voor het huren van een auto. Onze huurauto’s heeft u snel tot uw beschikking, zijn flexibel inzetbaar en uiterst betrouwbaar.

Meer over personenauto huren

Personenbus huren

Op zoek naar vervoer voor een grote groep personen? Gaat u bijvoorbeeld op vakantie of naar een evenement? Voor het huren van een 9 persoons busje (klein rijbewijs!) in de regio Meierijstad bent u bij Van Heeswijk Autoverhuur aan het juiste adres. Met een uitgebreid wagenpark en persoonlijke service is een personenbus huren zo geregeld.

Meer over personenbus huren

Bestelauto huren

Op zoek naar een flexibele oplossing voor het vervoeren van uw spullen? Gaat u bijvoorbeeld verhuizen of moet u veel materialen vervoeren voor een beurs? Dan is een bestelauto huren bij J. van Heeswijk een uitstekende oplossing. Onze bestelbussen zijn zeer ruim en flexibel inzetbaar.

Meer over bestelauto huren

Kleine vrachtwagen huren

Heeft u een grote verhuizing of een beurs en bent u op zoek naar flexibel vervoer met veel ruimte? Dan bent u bij Van Heeswijk Autoverhuur aan het juiste adres voor het huren van een kleine vrachtwagen. We bieden diverse modellen kleine vrachtwagens die u met uw rijbewijs B mag besturen.

Meer over kleine vrachtwagen huren

Bestelbus huren met winterbanden

In de winter moet u vanwege de weersomstandigheden extra oppassen in het verkeer. Zeker in deze periode zit een ongeluk in een klein hoekje. Bij Van Heeswijk zien we graag dat u veilig op pad gaat en voorzien we onze bestelbussen en personenbussen van winterbanden. Zo gaat u comfortabel én veiliger de weg op.

Meer over bestelbus huren met winterbanden

Verhuisbus huren

Bent u op zoek naar vervoer voor tijdens uw verhuizing? Wilt u bijvoorbeeld veel spullen tegelijk vervoeren en liefst zo min mogelijk op-en-neer rijden? Huur dan eenvoudig een verhuisbus bij Van Heeswijk Autoverhuur. Met een uitgebreid wagenpark en persoonlijke service is een verhuiswagen huren zo geregeld.

Meer over verhuisbus huren

Van Heeswijk Auto's

Rooiseheide 35
5481SG Schijndel

  • 073-5430335
  • verhuur@vanheeswijkautos.nl
9,4

“Uitstekende service en alles is snel en doeltreffend geregeld. Kwaliteit van de huurauto is top voor een zeer scherpe prijs. Ik kom zeer zeker terug de volgende keer dat ik een auto nodig heb! Ik zou zo niet eens weten op welk punt het beter zou kunnen.”

M. van Lokven

" generatie dat sinds 1922 bekend staat om kwaliteit en betrouwbaarheid."

Bereken direct zelf, simpel en transparant uw huurtarief direct uw tarief berekenen