Auto huren voor vakantie

Bus huren voor vakantie

Bent u plannen aan het maken voor uw volgende vakantie en wilt u deze keer erop uit met een auto? Dan huurt u bij Van den Dungen eenvoudig een bus voor uw vakantie. De perfecte oplossing als u zelf niet in bezit bent van een auto of uw eigen auto hier niet geschikt voor is. Onze auto’s zijn allemaal uitgerust met:

  • Airco
  • Bluetooth
  • Navigatie

Vraag naar de mogelijkheden!

Zo gaat u zorgeloos en veilig op vakantie.

Een auto huren voor iedere soort vakantie

Iedereen heeft een eigen idee over de ideale vakantie. Daarom horen wij graag wat uw vakantieplannen zijn zodat wij de meest geschikte huurauto voor uw vakantie kunnen regelen. Bij ons vindt u altijd een passende huurauto die voldoet aan uw persoonlijke wensen. 

Gaat u in de wintermaanden op vakantie? Dan zorgen wij dat de auto voorzien is van winterbanden. Dit zorgt voor extra veiligheid en zekerheid tijdens een lange autorit. Bovendien zijn winterbanden in diverse landen, zoals Duitsland, verplicht en bespaart dit u een onnodige bekeuring. 

Een vakantiebusje huren

Gaat u samen met een grote groep vrienden of familie op vakantie? Bekijk dan de mogelijkheden om een vakantiebusje te huren. Geen lange discussies over wie er moeten rijden, maar eenvoudig een busje waar iedereen in past. U profiteert van scherpe prijzen en persoonlijke service. Daarnaast mogen de representatieve en betrouwbare busjes gewoon met rijbewijs B bestuurd worden. Er gelden dus geen speciale voorwaarden.

Auto of vakantiebusje huren voor uw vakantie? Zo geregeld!

Wij helpen u graag met het vinden van het beste vervoer voor  uw vakantie. Op basis van uw wensen  bieden wij daarom een vrijblijvende aanbieding op maat. Heeft u interesse om goedkoop een auto te huren voor op vakantie? Neem dan contact met ons via 073 690 12 12 of stuur ons een mail. Wij gaan zo snel mogelijk met uw aanvraag aan de slag en  garanderen een betrouwbare auto voor een zorgeloze vakantie.

Van den Dungen Autoverhuur

De Steenbok 14
5215 ME 's-Hertogenbosch
Bedrijfsnummer 7256

9,1

"Zeer goede ervaring. Modern autopark."

R. Reichert

"Een familiebedrijf van generatie op generatie dat sinds 1952 bekend staat om kwaliteit en betrouwbaarheid."

Bereken direct zelf, simpel en transparant uw huurtarief direct uw tarief berekenen