De 5 grote voordelen
van Van den Dungen?

  • Alle bussen zijn voor rijbewijs B
  • Een familiebedrijf sinds 1952
  • Flexibele huurvoorwaarden
  • Direct online reserveren
  • Klanten geven ons een 9,1

Betrouwbaar sinds 1952

'Sinds 1952'. Dat zeggen we met een reden: het staat voor betrokkenheid bij onze klanten en bij onze eigen dienstverlening. Voor continuïteit en voor ervaring. Het klappen van de zweep? Abraham & de mosterd? Zo is het maar net. Wij hebben Autoverhuur-DNA; het maakt wie we zijn.

Wederzijds vertrouwen en integriteit zijn nog steeds belangrijk. Ook - of misschien wel juist - anno nu. Eerlijk duurt het langst. Echt waar? Echt waar.

Neem contact met ons op als u een bestelwagen of personenbus nodig heeft. We helpen u graag op weg.

Petra

Petra

Sinds 1996

Riny

Riny

Sinds 1966

Opa († '66)

Opa († '66)

Sinds 1952Een rijke historie

De Tweede Wereldoorlog ligt nog vers in het geheugen als onze opa Bertus van den Dungen stopt met zijn groentewinkel en in 1952 een autoverhuurbedrijf begint in de Vughtse Dorpsstraat. De opkomst van de welvaart, de hervonden bewegingsvrijheid van mensen ... het zouden zo maar eens succes-factoren kunnen zijn voor een bedrijf dat auto's verhuurt. Klopt als een bus en het zijn de Kever en T1-bus van Volkswagen die het plaatje compleet maken. Het verhaal van Van den Dungen Autoverhuur begint. Particuliere en zakelijke klanten uit de regio weten al snel de weg te vinden voor het huren van een personenauto, bestelwagen of personenbus. 
Onze Bertus overlijdt helaas in 1966; het autoverhuurbedrijf gaat verder. Na een verhuizing binnen Vught (de goeie ouwe Geerstraat) en de verhuizing naar Den Bosch (bedrijventerrein De Brand) staat er nog altijd Van den Dungen op onze gevel. Sinds 1952 dus! 

Van den Dungen Autoverhuur

De Steenbok 14
5215 ME 's-Hertogenbosch
Bedrijfsnummer 7256

9,1

“Vriendelijk, goed en perfect!”

J. van Lith

"Een familiebedrijf van generatie op generatie dat sinds 1952 bekend staat om kwaliteit en betrouwbaarheid."

Bereken direct zelf, simpel en transparant uw huurtarief direct uw tarief berekenen