De 5 grote voordelen
bij van Heeswijk verhuur :

  • Altijd een jong wagenpark
  • Een bedrijf wat met u mee denkt
  • Flexibele huurvoorwaarden
  • Direct online reserveren
  • Klanten geven ons een 9,3

Betrouwbaar sinds 1922

'Sinds 1922'. Dat zeggen we met een reden: het staat voor betrokkenheid bij onze klanten en bij onze eigen dienstverlening. Voor continuïteit en voor ervaring. Het klappen van de zweep? Abraham & de mosterd? Zo is het maar net. Wij hebben Autoverhuur-DNA; het maakt wie we zijn.

Wederzijds vertrouwen en integriteit zijn nog steeds belangrijk. Ook - of misschien wel juist - anno nu. Eerlijk duurt het langst. Echt waar? Echt waar.

Neem contact met ons op als u een bestelwagen of personenbus nodig heeft. We helpen u graag op weg.

Joost

Joost

Eigenaar

Antoinne

Antoinne

Eerste monteur & Chef werkplaats

Remco

Remco

Eerste monteur & verkoop

Peggy

Peggy

AdministratieEen rijke historie

De Eerste Wereldoorlog ligt nog vers in het geheugen als onze opa Jos van Heeswijk in 1922 een autoverhuurbedrijf begint in de Schijndelse Hoofdstraat. De opkomst van de welvaart, de hervonden bewegingsvrijheid van mensen. Het zouden zo maar eens succes-factoren kunnen zijn voor een bedrijf dat auto's verhuurt. Het verhaal van Van Heeswijk Autoverhuur begint. Particuliere en zakelijke klanten uit de regio weten al snel de weg te vinden voor het huren van een personenauto, bestelwagen of personenbus. Onze Jos overlijdt helaas in 1966; het autoverhuurbedrijf gaat verder. Na een verhuizing binnen Schijndel naar de Rooiseheide staat er nog altijd Van Heeswijk op onze gevel. Sinds 1922 dus! 

Van Heeswijk Auto's

Rooiseheide 35
5481SG Schijndel

  • 073-5430335
  • verhuur@vanheeswijkautos.nl
9,4

“Al enkele keren een Iveco bakwagen met laadklep mogen huren voor verhuizingen etc. Voertuigen stonden netjes gereed voor het pand, fijne service en deskundige mensen achter de balie. Aanbeveling voor de mensen/ondernemers in de omgeving van 's-Hertogenbosch!”

D. v.d. Heijden

" generatie dat sinds 1922 bekend staat om kwaliteit en betrouwbaarheid."

Bereken direct zelf, simpel en transparant uw huurtarief direct uw tarief berekenen