Auto huren zonder creditcard

Auto huren zonder creditcard bij Van Heeswijk

Een auto huren zonder het gebruik van een creditcard? Dan bent u bij Van Heeswijk aan het juiste adres. Een handige extra service, want bij veel autoverhuurbedrijven is het niet mogelijk om een auto te huren zonder creditcard. Bij Van Heeswijk worden echter alle betalingen afgehandeld via de pin. Ook de borgsom wordt bij het ophalen van uw auto per pin voldaan.

Een auto huren zonder creditcard, hoe werkt dat?

Huurt u een voertuig zoals een personenauto of bestelbusje bij Van Heeswijk Dan wordt de betaling afgehandeld via uw bankpas. Bij het ophalen van uw gewenste auto wordt de borgsom per pin voldaan en verrekend met het uiteindelijke huurbedrag na inlevering van de huurauto. Anders dan andere autoverhuurbedrijven zullen wij u nooit vragen om te betalen met creditcard.

Dit maakt voor u het huren van een auto extra eenvoudig. Daarnaast bent u verzekerd van een uiterst betrouwbare huurauto en profiteert u van de volgende flexibele voorwaarden: 

  • De auto eerder ophalen
  • Inleveren als het u uitkomt
  • U ontvangt de uiteindelijke afrekening per e-mail

Een (bestel)auto huren zonder creditcard? Eenvoudig geregeld!

Wij maken het huren van een auto zo eenvoudig mogelijk. Op onze website kunt u namelijk snel het tarief berekenen van uw gewenste huurauto en direct een reservering aanvragen. Wij nemen z.s.m. contact op om uw reservering te bevestigen. Het huurbedrag hoeft u pas te voldoen als u de huurauto inlevert.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Bel ons dan gerust op 073 5430335. Wij helpen u graag met het vinden van de geschikte huurauto, bestelbus of verhuiswagen. 

Voorwaarden en meer informatie auto of bestelbus huren

  • Voor het besturen van onze voertuigen is rijbewijs B voldoende;
  • Komt u uw auto ophalen, breng dan uw rijbewijs en paspoort/ID-kaart mee. Aan zakelijke klanten kunnen wij ook een recent KvK-uittreksel vragen;
  • Naast dat u bij ons een personenauto kunt huren, verhuren wij ook personenbussen, verhuisbussen, bestelbussen, kleine vrachtwagens en verzorgen wij vervangend vervoer bij schade. (*hierbij links plaatsten naar de pagina’s van de betreffende diensten*)

Van Heeswijk Auto's

Rooiseheide 35
5481SG Schijndel

  • 073-5430335
  • verhuur@vanheeswijkautos.nl
9,4

“Eens in de zoveel tijd huur ik een busje om mijn objecten te kunnen vervoeren. Altijd heel fijn contact met Van Heeswijk , er wordt meegedacht en zijn behulpzaam kortom uitstekende service.”

P. Buyink

" generatie dat sinds 1922 bekend staat om kwaliteit en betrouwbaarheid."

Bereken direct zelf, simpel en transparant uw huurtarief direct uw tarief berekenen