Huurvoorwaarden

Alle prijzen op onze site zijn exclusief brandstof & BTW, tenzij anders vermeld.

Alle auto’s zijn verzekerd, de voorwaarden van deze verzekeringen stellen wij op aanvraag ter beschikking.

In geval van schade (eigen schuld/niet verhaalbaar) geldt er binnen Nederland een eigen risico van € 850,- per schadegeval; u indien gewenst kunt u dit eigen risico verlagen tot € 350,-. Tot het moment van vertrek kunt u ervoor kiezen om het eigen risico te verlagen.

Voor bovenhoofdse schade (hoger dan 1,90 mtr) bedraagt het eigen risico € 1500,-, voor zakelijke klanten €5000,-. Dit bedrag kan niet verlaagd worden.

Let op: in het buitenland gelden andere bedragen voor het eigen risico. Wij informeren u graag als u naar het buitenland gaat.

Genoemde merken en types zijn voorbeelden uit de betreffende huurklassen en kunnen variëren. U kunt reserveren op huurklasse, indien beschikbaar. De vermelde maten en volumes van de laadruimte zijn een gemiddelde van de merken en types in een huurklasse en kunnen per bestelbus dus iets verschillen.

Alle bussen mogen met rijbewijs B bestuurd worden. U dient minimaal 23 jaar te zijn en minimaal 3 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs.

Het is verboden om te roken en (huis)dieren te vervoeren in een huurauto; reinigingskosten bedragen € 185,- excl. BTW.

Voor 1 of 2 dagen huren bedraagt de borgsom € 350,- .Bij een langere huurperiode dan 2 dagen stellen we de borgsom in overleg vast. De borgsom kan alleen per PIN voldaan worden en wordt verrekend met het uiteindelijke huurbedrag.

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van de Bovag van toepassing; deze voorwaarden zijn online beschikbaar.

Bereken direct zelf, simpel en transparant uw huurtarief direct uw tarief berekenen