De 5 grote voordelen
bij van Heeswijk verhuur :

  • Altijd een jong wagenpark
  • Een bedrijf wat met u mee denkt
  • Flexibele huurvoorwaarden
  • Direct online reserveren
  • Klanten geven ons een 9,3

Personenbus huren bij Van Heeswijk verhuur.

Op zoek naar vervoer voor een grote groep personen? Gaat u bijvoorbeeld op vakantie of naar een evenement? Voor het huren van een 9 persoons busje (klein rijbewijs!) in de regio Meierijstad bent u bij Van Heeswijk verhuur aan het juiste adres. Met een uitgebreid wagenpark en persoonlijke service is een personenbus huren zo geregeld. Onze 9 persoons busjes zijn allemaal uitgerust met:

  • Airco 
  • audio 
  • Bluetooth

Direct uw tarief berekenen Contact opnemen

Personenbus huren voor vervoer binnen- en buitenland

Gaat u met een grote groep op pad? Bekijk dan de mogelijkheden om een 9 persoons busje te huren in Meierijstad. We bieden busjes aan die uitermate geschikt zijn om grotere groepen personen te vervoeren. Bovendien mag u gewoon met rijbewijs B achter het stuur plaatsnemen.

Wilt u een personenbus huren in de wintermaanden? Dan zorgen wij dat de auto voorzien is van winterbanden. Belangrijk voor veiligheid in Nederland en in veel landen - waaronder Duitsland - zelfs verplicht. Zo verkleint u de kans op een ongeluk en op een bekeuring.

Verhuur busjes in de regio Meierijstad

Sinds 1922 verhuren wij personenbusjes aan zakelijke én particuliere klanten. Bij ons kunt u terecht voor een snelle en flexibele oplossing voor uw vervoersbehoefte. U profiteert van scherpe prijzen, persoonlijke service en natuurlijk een representatieve en betrouwbare personenbus. Onze bussen zijn  daardoor uistekend inzetbaar voor particuliere en zakelijke doeleinden.

Direct een personenbusje huren?

Bij Van Heeswijk maken we u het huren van een personenbusje gemakkelijk. Bereken eenvoudig online het tarief en vraag meteen een reservering aan. Wij nemen z.s.m. contact op om uw reservering te bevestigen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via nummer 073 5430335. 

Wanneer wilt u welke personenbussen huren?

1. Voertuigkeuze

Personenbus verlengd met Airco
Merk & Type Personenbus verlengd met Airco
Dagprijs €82.50
Weekendtoeslag €5
Inhoud LxBxH 0.90x1.20x1.30 m3
Brandstof Diesel
Vrije kilometers 100 kilometer
Extra kilometers €0,22
Soort rijbewijs B
Schakeling Handmatig
Max. aantal personen 9 inclusief bestuurder
x

2. Voorkeuren

Bij ons huurt u per dag. Een huurdag is een kalenderdag die begint om 08:00 uur
tot uiterlijk 08:00 uur de volgende morgen.

In de geselecteerde periode zijn één of meerdere dagen niet meer beschikbaar: verander de huurdatum en / of het aantal dagen.

3. Uw prijs

Overzicht laden...
Prijs laden... €-,-- incl. BTW