25% korting bij een weekend een auto huren

Voor een weekend een auto huren bij Van den Dungen

Gaat u gezellig met vrienden een weekendje weg of wordt het hard werken voor de verhuizing? In beide gevallen is het handig als u een auto tot uw beschikking heeft. Huurt u bij Van den Dungen Autoverhuur een auto voor in het weekend, dan profiteert u van een speciaal en voordelig weekendtarief. Dat maakt onze auto’s voordelig, bovendien zijn ze uitgerust met:

  • Airco: al onze auto’s hebben airconditioning
  • Trekhaak, Bluetooth of navigatie nodig? Vraag naar de mogelijkheden!

Zo gaat u voordelig en comfortabel de weg op. Een prettig vooruitzicht.

Voordelig een auto huren voor in het weekend

Wilt u voor het weekend een auto huren? Bekijk dan de mogelijkheden en profiteer van het speciale weekendtarief bij Van den Dungen Autoverhuur:
als u voor een zaterdag + zondag een auto huurt, dan betaalt u slechts de huurprijs voor 1,5 dag inclusief 150 vrije kilometers. Dat is maar liefst 25% korting op het dagtarief!

Bij het berekenen van het tarief wordt meteen rekening gehouden met het weekendtarief. Kies een willekeurig zaterdag, zet het aantal dagen op 2 en het voordeel wordt meteen verrekend.

Of u nu op zoek bent naar een busje met extra ruimte voor uw verhuizing of dat u graag een veilige huurauto wilt om samen een weekendje weg te gaan, in het weekend bent u bij Van den Dungen extra voordelig uit. Daarnaast profiteert u natuurlijk nog steeds van onze gunstige voorwaarden, persoonlijke service en een betrouwbare huurauto.

Een auto huren voor in het weekend? Zo geregeld!

Bij Van den Dungen maken we het huren van een auto voor in het weekend extra eenvoudig. Bereken het tarief voor uw gewenste huurauto online en vraag meteen een reservering aan. Wij nemen z.s.m. contact op om uw reservering te bevestigen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via nummer 073 690 12 12. 

Voorwaarden en meer informatie autoverhuur

  • Voor het besturen van onze voertuigen is rijbewijs B voldoende;
  • Komt u het gehuurde voertuig ophalen, breng dan uw rijbewijs en paspoort/ID-kaart mee. Aan zakelijke klanten kunnen wij ook een recent KvK-uittreksel vragen;
  • Naast dat u bij ons een auto kunt huren, verhuren wij ook personenbussen, verhuisbussen, bestelbussen, kleine vrachtwagens en verzorgen wij vervangend vervoer bij schade.

Wilt u dus graag een auto of ander voertuig huren voor het weekend? Bereken en reserveer uw gewenste voertuig dan eenvoudig online. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Andere interessante acties

Van den Dungen Autoverhuur

De Steenbok 14
5215 ME 's-Hertogenbosch
Bedrijfsnummer 7256

9,1

“Eens in de zoveel tijd huur ik een busje om mijn objecten te kunnen vervoeren. Altijd heel fijn contact met Van Den Dungen, er wordt meegedacht en zijn behulpzaam kortom uitstekende service.”

P. Buyink

"Een familiebedrijf van generatie op generatie dat sinds 1952 bekend staat om kwaliteit en betrouwbaarheid."

Bereken direct zelf, simpel en transparant uw huurtarief direct uw tarief berekenen